Urmărește dezbaterea live

Horoscop 2021. Aceste zodii se pot ÎMBOGĂȚI în luna mai
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
O perioadă excelentă pentru aceste zodii
O perioadă excelentă pentru aceste zodii
Mai 2021 promite să fie o perioadă de succes din punctul de vedere al situației materiale a reprezentanților anumitor semne zodiacale. Vești bune vor primi toate zodiile, dar numai trei au cu adevărat șansa de a se îmbogăți în ultima lună de primăvară.

Rac

Reprezentanții acestei zodii semn țin foarte mult la bunăstarea lor materială. Pentru ele, succesul financiar este deosebit de important, aproape vital. De tineri visează să dețină suficienți bani pentru a-și permite nu doar necesarul unui trai fără grijin, dar și unele extravaganțe, fără a depăși însă limitele bunului simț. Iar visul lor are toate șansele să prindă viață chiar de la începutul lunii - vor putea să-și completeze contul bancar cu o sumă mare.

Gemeni

Gemenii sunt mai puțini materialiști decât Racii. În principiu, nu-și doresc să se lăfăie în bani. Se simt bine dacă au cu ce să-și achite plățile curente, să-și cumpere alimente și haine de calitate.  Reprezentanții acestei zodii nu sunt fani ai luxului, dar adoră să aibă suma de care au nevoie în portofel. Și în mai 2021, soarta a decis să-i răsfețe. Vor face profituri mari.

Citește și Horoscop 2021. NOROCUL se ține SCAI de aceste zodii in luna mai

Vărsător

Oamenii născuți sub acest semn sunt foarte pasionați de bani. Sunt persoane destul de interesante, care reușesc întotdeauna să-i surprindă cu ceva deosebit de ceilalți. Nu țin socoteala banilor, nu se pricep să facă economii, ceea ce nu îi împiedică să se răsfețe și să trăiască fiecare zi de parcă ar fi ultima. În mai 2021, Vărsătorii se vor bucura de venituri amețitoare care îi vor face nu numai bogați, ci și fericiți. Acum pot cumpăra tot ce și-au dorit de foarte mult timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...


pixel