Ghișeul.ro înregistrează un număr record de utilizatori
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Ghișeul.ro a înregistrat luni utilizatorul cu numărul 1.000.000, devenind prima platformă digitală a statului român care înregistrează un număr atât de mare de utilizatori.

Potrivit unui comunicat al Agenției pentru Digitalizarea României (ADR), utilizatorul cu numărul un milion este o persoană fizică din Sectorul 4 al Municipiului București care și-a achitat impozitele.

De la începutul anului 2021, peste 230.000 de utilizatori s-au înscris pe ghișeul.ro, media zilnică fiind de aproape 2700 de utilizatori noi.

Citește și: O nouă TAXĂ AUTO? Ministrul Mediului: Este nevoie de măsuri nepopulare

„La zece ani de la crearea sa, platforma Ghișeul.ro face istorie, înregistrând astăzi recordul absolut pentru administrația publică din România: prima platformă digitală a statului român care ajunge la 1.000.000 de utilizatori. În plus față de creșterea exponențială a utilizatorilor noi, în doar trei luni platforma a procesat aproximativ 950.000 de tranzacții, în valoare de aproape 350.000.000 lei. Tot mai mulți români au descoperit că ghișeul digital este simplu de utilizat, rapid și sigur”, a declarat Octavian Oprea, președintele interimar al Autorității pentru Digitalizarea României.

Acesta a amintit că românii mai au la dispoziție doar 3 zile pentru a beneficia de reducerea de 10% la plata anuală integrală a impozitului pe clădiri, terenuri și mijloace de transport pentru persoanele fizice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel