Gata cu sfecla. Nestle va lansa ciocolata cu zahăr natural
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Nestle va concedia 388 de angajați
Nestle va concedia 388 de angajați
Grupul elveţian Nestle SA a descoperit o metodă pentru a realiza produse din  ciocolată fără a adăuga zahăr, folosind ăn schimb un produs rezidual din plantele de cacao drept îndulcitor, în condiţiile în care consumatorii sunt interesaţi de produse naturale şi mai sănătoase, informează Bloomberg.

Nestle, cea mai mare companie alimentară din lume, utilizează o procedură patentată pentru a procesa pulpa care acoperă boabele de cacao într-o pudră care conţine zahăr natural. Graţie acestei tehnici, la toamnă, Nestle va începe să vândă, mai întâi în Japonia, batoane de ciocolată neagră marca KitKat care nu vor avea adaos de zahăr. Până acum, pulpa boabelor de cacao nu a fost utilizată ca îndulcitor şi de obicei era aruncată.

Nestle intră pe piața produselor vegane cu un produs atipic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel