Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite
Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...
Nestle, cea mai mare companie alimentară din lume, utilizează o procedură patentată pentru a procesa pulpa care acoperă boabele de cacao într-o pudră care conţine zahăr natural. Graţie acestei tehnici, la toamnă, Nestle va începe să vândă, mai întâi în Japonia, batoane de ciocolată neagră marca KitKat care nu vor avea adaos de zahăr. Până acum, pulpa boabelor de cacao nu a fost utilizată ca îndulcitor şi de obicei era aruncată.
Nestle intră pe piața produselor vegane cu un produs atipic
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...
Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...
Acţionarii OMV Petrom au...
Companiile respective au două...
On Running, marca fostului...
Cufundată în apa înghețată a...
Președintele Joe Biden a semnat...
Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...
Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...
SunPower a anunțat că...
Parlamentul European a...
Banca Națională a României a...
Potrivit datelor companiei...
Parlamentul European și-a dat...
Producătorul german de haine de...
Senatul american a aprobat un...
Acțiunile europene au crescut...
139 programe de formare profesională vor începe în luna...
Parlamentul European a aprobat...
Investitorii se bazează acum pe...
O meserie care la noi în țară,...