Gabriela Firea: Nu sunt bani la Guvern? Păi cum nu sunt bani
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Gabriela Firea
Gabriela Firea
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că va menţine bugetele alocate pentru investiţii, dar şi pentru viaţa familiilor din Bucureşti.

"Un primar trebuie să aibă grijă de toţi cetăţenii, nu doar de cei care l-au votat şi aşa am făcut încă din prima zi. Aşa voi proceda şi în continuare, de aceea vă promit că voi menţine bugetele alocate atât pentru investiţiile în infrastructura majoră a Capitalei, pentru continuarea înnoirii parcului auto al STB, investiţiile în spitale pentru achiziţia de aparatură ultraperformantă, secţii şi clădiri noi, dar şi în viaţa familiilor care trăiesc şi muncesc în Bucureşti. Mă voi lupta pentru ca lună de lună să primească sumele propuse de mine şi votate în Consiliul General de majoritatea PSD ALDE femeile însărcinate, familiile în care se naşte un copil, cuplurile infertile, adulţii şi copiii cu dizabilităţi, familiile monoparentale şi cele care pornesc în viaţă", a spus Gabriela Firea, într-un clip video postat, marţi, pe Facebook.

Dăianu: Pandemia nu a fost învinsă, iar cifrele ne descurajează

Ea a subliniat că nu este vorba despre pomeni, ci despre sume "absolut necesare" pentru aceste categorii sociale şi care fac diferenţa dintre "o viaţă chinuită" şi una decentă.

"Nu pot fi de acord că pensiile şi, de asemenea, alocaţiile sunt pomeni electorale, cum spune actualul Guvern. Pensionarii au muncit o viaţă şi au contribuit. Alocaţia pentru copii este un drept, nu o favoare. Sunt prea puţini români pe care nu-i interesează alocaţia pentru copii. Aceasta trebuie să fie mărită, la fel ca şi pensiile. Nu sunt bani la Guvern? Păi cum nu sunt bani? Unde se duc împrumuturile care vor rămâne de plătit în urma acestei guvernări? Deocamdată se duc spre firme prietene politic, se duc pe despăgubiri, pe rambursări de TVA-uri neverificate. Realmente este inuman ce se întâmplă", a afirmat Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel