Fratele lui Elon Musk și-a vândut acțiunile Tesla
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Kimbal Musk
Kimbal Musk
Kimbal Musk, fratele mai mic al lui Elon Musk și membru al consiliului de administrație al Tesla Inc., a vândut acțiuni în valoare de 25,6 milioane de dolari, potrivit unui dosar la Comisia pentru valori mobiliare și schimb valutar din SUA.

Fratele lui Elon Musk a vândut 30.000 de acțiuni pe 9 februarie la un preț mediu de 852,12 dolari, conform înregistrării. Acțiunile Tesla au scăzut miercuri cu 5,3% pentru a se închide la 804,82 USD. Tesla a crescut cu 743% în 2020 și a crescut cu 14% în acest an, notează Bloomberg.

Tranzacția a redus participația lui Kimbal Musk la 599.740 acțiuni Tesla, care se ridică la 483 milioane dolari. Insiderii Tesla dețin o participație de 19,6% la companie, potrivit datelor compilate de Bloomberg.

Nouriel Roubini, îngrozit după ce Elon Musk a investit în Bitcoin

Un al membru al consiliului de administrație, Antonio Garcias, a vândut și el 150.747 acțiuni Tesla, ceea ce l-a lăsat cu o deținere directă de 2.545.

Cu toate acestea, Garcias le-a înlocuit cu noi poziții de lungă durată prin intermediul opțiunilor de achiziție pe termen lung, cunoscute și sub denumirea de titluri de participare pe termen lung. 

Kimbal Musk este director executiv și cofondator al The Kitchen Restaurant Group. în timp ce Antonio Gracias este fondatorul și șeful Valor Equity Partners.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel