Sunt și firme românești care se adaptează noilor condiții
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Videt se adaptează și donează
Videt se adaptează și donează
Firma de optică medicală Videt a luat mai multe măsuri în această perioadă pentru a veni în întâmpinarea celor care au nevoie de ocheșari de vedere.

Fiind în categoria de Health (ochelari de vedere și lentile de contact), firma anunță că rămâne operațională pentru toți cei care au nevoie, ”Acesta perioadă cere o prezență foarte puternică în online și de adaptare pentru a veni în ajutorul celor cu probleme de vedere”, se spune într-un comunicat al companiei.

Măsurile luare aduc mai multă accesibilitate

Cei care își cunosc dioptriile pot trimite prin curier ochelarii vechi, iar Videt va informa care sunt dioptriile pentru noua pereche de ochelari. Livrare și retur sunt gratuite pentru orice tip de comandă online de ochelari de vedere.

TAROM nu mai zboară în România. Cursele interne, suspendate

Videt se alătură celor care donează

Videt căută metode să doneze 100 de ochelari de vedere sau lentile de contact cadrelor medicale din prima linie care au nevoie urgentă

”Încurajăm protecția ochilor împotriva luminii albastre: Pentru că în această perioadă consumul de online și TV a crescut semnificativ, încurajăm protecția ochilor cu lentile cu filtru de oprire a luminii albastre. 

Specialiștii noștri rămân disponibili online, pe chat - Primim foarte multe întrebări despre tensiuni oculare, pentru că oamenii stau foarte mult online, fără a se proteja. Lucrăm la o variantă prin care să putem ajuta și online.
Dacă ar fi de interes și un interviu punctual, fie cu Alexandru Alecu, fondator Videt, despre impactul Coronavirus asupra ecommerceului românesc și asupra industriei de optică, sau cu unul din medicii noștri oftalmologi despre lumina albastră sau coronavirus și ochi, te pot ajuta să le facilitam rapid”, se spune în comunicatul Videt trimis redacției DCBusiness.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel