Fiica lui Vladimir Putin a dat lovitura! Cu ce se ocupă
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Aceasta este tânăra despre care se spune că ar fi fiica lui Putin
Aceasta este tânăra despre care se spune că ar fi fiica lui Putin
Maria Voronțova, presupusa fiică a președintelui Vladimir Putin, este coproprietar companiei Nomeko, implicată în realizarea unuia dintre cele mai mari proiecte de investiții private din Rusia. Este vorba despre un centru medical specializat pe lupta împotriva cancerului. Programul este susținut de oameni importanți cu mulți bani din Rusia, valoare lui fiind estimată la 40 miliarde de ruble (peste 600 milioane de dolari).

”Va fi unul dintre cele mai bine dotat centre medicale din lume”, descria, recent, directorul companiei ruse de asigurări Sogaz, Vladislav Baranov, amplul proiect care va prinde viață pe teritoriul regiunii Leningrad. De precizat că unul dintre directorii adjuncți ai Sogaz, care controlează 40% din piața asigurărilor de sănătate din Rusia și care este principalul responsabil de acesti proiect, este nepotul liderului de la Kremlin, Mihail Putin.

În ceea ce privește Nomeko, firma la care lucrează presupusa fiică mai mare a președintelui Rusiei, a fost înființată la începutul acestui an și are sediul chiar în centrul Sankt-Petersburgului, orașul de suflet al liderului de la Kremlin. Într-o foarte scurtă apariție televizată, Voronțova a vorbit despre proiect, afirmând că ”în Rusia va fi creat un centru nuclear al medicinei, unic în lume”. Un apropiat la șefului statului rus a confirmat că tânara este, într-adevăr, fiica mai mare a lui Putin. În rest, presa nu a puțin obține alte informații nici de la Kremlin, nici de la Maria.

Citește și Vladimir Putin a fost întrebat despre succesor. Ce a răspuns

Potrivit datelor din spațiu public, viitorul centru medical este conceput pentru a primi, anual, 20.000 de pacienți și pentru a efectua 10.000 de intervenții chirurgicale. Ceea ce îl face diferite este centrul de terapie protonică, o metodă de vindecare în medicina nucleară, una dintre cele mai moderne direcții în tratamentul afecțiunilor oncologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel