Expert regal: Reputația Prințului Charles are de SUFERIT din această cauză
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Liz Truss, a vorbit despre familia regală! Charles va domni sub alt nume
Liz Truss, a vorbit despre familia regală! Charles va domni sub alt nume
Comentatorul regal Jonathan Sacerdoti a afirmat că "leadership-ul incredibil" al mult iubitei regine va face ca fiului ei să îi fie "foarte, foarte greu" să îi ia locul atunci când va veni timpul.

Jonathan Sacerdoti a lăudat "leadership-ul incredibil" al Elisabetei a II-a - dar a subliniat că va fi foarte dificil pentru fiul ei să "îi ia locul" atunci când regimul său de zeci de ani se va încheia.

Comentatorul a declarat pentru The Express: "Este interesant, pentru că am urmărit ocazional sondajele pe care YouGov le face despre popularitatea familiei regale, au un fel de clasament al celor mai populari, care arată că acestea cresc și scad. Pe de o parte, acest lucru pare frivol, pe de altă parte, este o idee destul de interesantă, deoarece prințul Charles suferă, într-un fel, sub imensa popularitate a mamei sale, regina. Cred că există un mod în care aceasta este o ușoară problemă pentru el și pentru monarhie în general, pentru că ea este acolo de atât de mult timp, încât nu există nimeni care să își amintească altceva decât regina Elisabeta a II-a în timpul vieții lor. "Este considerată în general ca fiind o persoană foarte responsabilă, solidă și sigură, care a dat dovadă de o conducere incredibilă într-un rol foarte dificil, iar unii ar spune că învechit."

Meghan Markle, certată RĂU cu banii. Îi termină una, două

În prezent, prințul Charles este al șaptelea cel mai popular membru al familiei regale pe YouGov.

El are o rată de aprobare de 45% - o îmbunătățire uriașă față de anii 1990, când a îndurat o reacție intensă din partea presei și a publicului pentru aventura sa cu Camilla, în prezent ducesă de Cornwall.

Dl Sacerdoti a adăugat că regina "a trecut prin multe furtuni", ceea ce, în opinia sa, este unul dintre motivele pentru care serialul Netflix "The Crown" s-a descurcat atât de bine.

El a sugerat că există un "interes masiv" pentru modul în care Majestatea Sa a abordat numeroasele scandaluri regale care au zguduit monarhia în ultimele decenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel