ENEL anunță PROGRAMUL de Rusalii pentru magazinele sale
Autor: Antonio Grigore
Data publicării:
Enel
Enel
Magazinele Enel din municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise luni, 21 iunie, zi liberă legală, iar serviciul de call center va fi disponibil numai pentru transmiterea indexului, potrivit unui comunicat al companiei.

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit: în Bucureşti, de luni până vineri, în intervalul 9:00 - 17:00, iar în Ilfov şi Giurgiu, de luni până vineri, în intervalul 8:00 - 16:00.

Accesul în magazine poate fi făcut inclusiv pe baza unei programări telefonice, apelând 021.9977 şi apăsând tasta 5 (apel cu tarif normal având programul de funcţionare de mai jos). Scopul acestui serviciu este de a creşte gradul de confort al clienţilor şi, în acelaşi timp, de a le pune la dispoziţie servicii de furnizare a energiei în condiţii de siguranţă, în contextul pandemiei COVID-19.

Citește și: Vreme instabilă timp de trei zile. Vezi HARTA zonelor afectate

Cea mai mare parte a operaţiunilor pot fi realizate prin canale digitale (site-ul www.enel.ro şi/sau contul MyEnel) sau telefonic şi nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, compania recomandă clienţilor să folosească în continuare opţiunile digitale de comunicare, de primire şi de plată a facturii, precum şi contractarea online.

Astfel, clienţii au la dispoziţie două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii de aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel