Ești mămică și stai acasă? Vezi cum poți câștiga bani
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Știm că meseria de mamă este una full time
Știm că meseria de mamă este una full time
Știm că meseria de mamă este una full time, care îți ocupă o mare parte din timp în fiecare zi. Dar, dacă stai acasă cu copilul și îți dorești un venit suplimentar, trebuie să știi că există job-uri pe care le poți duce la bun sfârșit, fără să ai bătai de cap. Îți poți petrece timp de calitate cu copilul, iar între timp, în momentele libere, poți face urmatoarele:

Poți fii bonă la tine acasă.

Dacă ai un spațiu suficient de mare încat să îți ajungă să mai aduci și alți copii acasă, atunci este perfect. Sunt multe mămici care nu au cu cine să își lase copilul atunci când sunt la serviciu și își doresc să găsească o persoană care să aibă grijă de copiii lor. În felul acesta, îi vei oferi companie de joacă și micuțului tău, iar împreună puteți face o mulțime de activități, pictură, desen, dans, poate chiar să îi înveți și noțiuni de bază într-o limbă străina. 

Idei de business-uri destinate femeilor

Meditații de acasă. 

Dacă jobul tau până să apară cel mic a fost acela de profesoară, atunci înseamnă că ești persoana ideală pentru a oferi meditații și altor copii. Pentru început, trebuie să îți calculezi timpul pentru a vedea în ce măsură poți sta departe de cel mic, ce perioadă, pentru a știi câte ore de meditații poți oferi. Este un job bine plătit, care se poate face lejer de acasă. Chestionare online, prelucrare date. Sunt o mulțime de companii care caută operatori prelucrare date, care să lucreze de acasă. Job-ul nu presupune o implicare majoră, ci ai nevoie doar de un laptop în care să completezi zilnic un tabel cu date, practic să completezi o bază de date.

Bijuterii hand made. 

Realizarea bijuteriilor implică doar pasiune, care, în scurt timp, se poate transforma într-o adevarată afacere de succes. Poți realiza brățări, cercei, coliere, decorațiuni pentru evenimente sau orice alt tip de bijuterii care îți sunt pe plac. Le poți vinde atât online, prin intermediul site-urile specializate, cât și oamenilor din jurul tau. 
 

Fă-ți un blog. 

Blogging-ul îți poate aduce lunar o sumă considerabilă de bani, fără prea mult efort. Activitatea se desfășoară pe internet, acolo unde poți scrie articole, pe diferite teme, pentru alte persoane. Poți alege să scrii despre viața de mămică, ce implică și cu ce obstacole te întâlnești în fiecare zi. În acest fel, poți ajuta și alte mamici ori viitoare mamici cu informații valoroase, pentru a știi la ce să se aștepte. 

Fii editor online. 

Publicațiile online caută oameni pasionați de scris, care să colaboreze în regim part-time, de acasă. Poți câștiga sume mari de bani, nefiind nevoită să pleci de acasă. Poți primi bani în funcție de articolele pe care le scrii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel