Dividende pentru acționarii Electromagnetica și Artego
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Care este valoarea acțiunilor
Care este valoarea acțiunilor
Depozitarul Central va distribui, în perioada 1 septembrie - 27 noiembrie 2020, dividende pentru acţionarii Electromagnetica, valoarea dividendului brut pe acţiune fiind de 0,004 lei. Tot din 1 septembrie, dar până pe 30 noiembrie, vor fi distribuite și dividendele pentru acționarii Artego.

Pentru acționarii Artego, valoarea dividendului brut pe acțiune este de 0,69 lei. Conform unui comunicat al Depozitarului Central, acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului la data de 18 august 2020.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele CEC Bank din întreaga ţară.

Citește și Depozitarul Central distribuie un nou pachet de dividende

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai mari companii listate la bursa din Germania

Clasamentul celor mai mari capitalizări de la bursa...

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...


pixel