"Dezvoltarea SC SAMBY IMPEX SRL prin achizitia de echipamente moderne", cod SMIS 110159
Autor: Catalin Chivulescu
Data publicării:
La data de 21 martie 2018, a fost semnat contractul de finanţare nr. 1603, între SC SAMBY IMPEX SRL, în calitate de beneficiar, pe de o parte, şi Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, şi Organismul Intermediar Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, pe de altă parte. Astfel, începând cu 21 martie 2018, SC SAMBY IMPEX SRL a derulat proiectul “Dezvoltarea SC SAMBY IMPEX SRL prin achizitia de echipamente moderne”, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Obiectivul general al proiectului a fost consolidarea pozitiei pe piata regionala, a SAMBY IMPEX SRL, în domeniul de activitate desfasurat în prezent, în urmatorii 5 ani. Obiectivele specifice ale proiectului: 1. Cresterea cifrei de afaceri cu 85,99% fata de anul 2016, în termen de 1 an fiscal de la finalizarea proiectului, pentru SC SAMBY IMPEX S.R.L.; 2. Dezvoltarea activitatii curente a SC SAMBY IMPEX S.R.L. SRL, prin prestarea de servicii în domeniul constructiilor, lucrari de constructie a proiectelor utilitare pentru fluide, în termen de 12 luni de la finalizarea proiectului si mentinerea pe o perioada de înca 3 ani de operare; 3. Cresterea numarului mediu de salariati ai SC SAMBY IMPEX SRL, cu 5 persoane, fata de anul 2016, la finalul investitiei si mentinerea lor pe o perioada de înca 3 ani de operare.

Rezultatele proiectului:
1. Cifra de afaceri cu 85,99% mai mare fata de anul 2016, în termen de 1 an fiscal de la finalizarea proiectului, pentru SC SAMBY IMPEX SRL;
2. Activitate curenta dezvoltata în termen de 12 luni de la finalizarea proiectului si mentinerea pe o perioada de înca 3 ani de operare;
3. Numar mediu de salariati ai SC SAMBY IMPEX SRL mai mare cu 5 persoane, fata de anul 2016, la finalul investitiei, ce va fi mentinut pentru o perioada de înca 3 ani de operare.
Prin realizarea acestei investiții, la nivel local au fost create cinci locuri de muncă noi, una dintre persoanele angajate fiind din categoria persoanelor defavorizate (persoană cu vârsta de peste 50 de ani), iar la nivel regional, SC SAMBY IMPEX SRL, va contribui la dezvoltarea mediului de afaceri.
Conform contractului de finanțare, durata proiectului este de 27 luni, respectiv intre data 01.02.2017 și data de 30.04.2019.
Valoarea totală a proiectului a fost de 1.206.238,15 lei, din care: valoarea totală eligibilă 1.013.645,50 lei (finanţare

nerambursabilă din FEDR – 689.278,94 lei și din bugetul național – 121.637,46 lei).
Persoana de contact din partea beneficiarului este dl. Marica Razvan-Alexandru, reprezentant legal, telefon:

0721075992, e-mail [email protected].

SC SAMBY IMPEX SRL

J52/115/16.02.1994, CUI 5276741

Ogrezeni, Str. Fundătura nr. 435, Sat Ogrezeni, județul Giurgiu, tel. 0721075992, fax 0246/270525,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Bugetele C.E. Oltenia, Romarm şi IOR, aprobate de Guvern

Decizii importante ale Guvernului României, în şedinţa...

Zara, sursă de inspiraţie pentru cei de la H&M

Noua conducere a H&M se inspiră din strategia...

OUG pentru scăderea prețului gazelor naturale

Guvernul României a adoptat o nouă Ordonanță de Urgență...

Ajutoare de urgenţă acordate de Guvern

Pe agenda şedinţei de Guvern de joi se află şi o...

ALROSA a vândut o parte din diamantele sale statului rus

Acțiunile ALROSA au crescut pe fondul informației că...

Rheinmetall, investiție 63 de milioane de euro în Ungaria

Kristóf Szalay-Bobrovniczky, ministrul Apărării din...

Prețul unei clasice genți Chanel a spart pragul de 10.000 €

O geantă clasică a casei de modă Chanel, un model cu...

Moderna primește 750 milioane de dolari de la Blackstone

Moderna a anunțat că divizia ”Știința vieții” de la...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel