Coronavirus. Doctorul Fauci este îngrozit! Ce face noul virus
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Anthony Fauci AVERTIZEAZĂ omenirea: Produce mai multe daune, inclusiv DECES
Anthony Fauci AVERTIZEAZĂ omenirea: Produce mai multe daune, inclusiv DECES
O veste îngrijorătoare, un semnal de alarmă. Renumitul, de acum, Doctor Anthony Fauci, consilierul pe probleme de sănătate al administrației americane, a atras atenția că noul coronavirus suferă mutații care îl fac și mai contagios.

Oamenii de știință lucrează intens și urmează să confirme posibila mutație produsă, cu multiplele ei implicații, a spus Fauci, adăugând ”ca există un mic diferend pe această temă”. 

De notat că SARS-CoV-2 a suferit deja mutații, iar cercetătorii nu au constatat, cel puțin până acum, un impact semnificativ privind capacitatea noului virus de a se propaga. 

Posibila mutația la care face referire Fauci a fost semnalată de experții Laboratorului național din Los Alamos într-un articol publicat joi în revista Cell. Aceeași schimbare a constituit subiectul altei lucrări, unde autorii afirmau că noul coronavirus ”se răspândește deja mai ușor pe cale virală”. 

Citește și Coronavirus. Rușii EXPORTĂ deja tratamente împotriva covid-19

”Această nouă mutație are darul de a face virusul și mai contagios”, a insistat Anthony Fauci într-un interviu acordat Journal of the American Medical Association. Da, a continuat el, ”încă nu există o opinie unică printre specialiști, dar datele de care dispunem până în prezent arată că mutația accelerează procesul de replicare a virusului”. 

În iunie, oamenii de știință ruși au creat un model matematic ce confirmă că mutațiile noului coronavirus îl fac mai agresiv, mult mai contagios. Se intensifică în special capacitatea lui de a pătrunde în celulele sănătoase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel