Confuzie URIAȘĂ! Vârsta prințului Philip, o reală DILEMĂ
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Prințul Philip
Prințul Philip
Ducele de Edinburgh împlinește 100 de ani anul viitor și ar trebui la rândul său să primească o scrisoare cu felicitări din partea soției sale, așa cum este tradiția în Marea Britanie. Dar când este ziua lui reală?

Prințul Philip a sărbătorit anul acesta împlinirea a 99 de ani alături de regină la Castelul Windsor. La 100 de ani, regina scrie în mod tradițional o scrisoare pentru a-l felicita..

Dar există o oarecare confuzie cu privire la adevărata vârstă a prințului Philip.

Regulile CIUDATE ale REGINEI! Ce se întâmplă la un BAL REGAL

O nouă biografie susține că a existat o confuzie cu privire la momentul nașterii ducelui, ducând la o anumită confuzie în ceea ce privește vârsta sa exactă.

Biograful regal, Ingrid Seward a explicat în noua sa carte ”Prince Philip Revealed”, că există unele discuții pe tema zilei sale de naștere.

Deci va primi o scrisoare de la soția sa anul viitor? Ei bine, Philip s-a născut în Grecia, din familia regală a Greciei, acesta fiind cel mai mic dintre cei cinci copii.

Seward explică: „La numărul 449 din Registrul nașterilor din Corfu arată că la 28 mai 1921 s-a născut un fiu al prințului Andrei al Greciei (fiul regelui George I al Greciei și al prințesei Alice) și al fiicei prințului Ludovic din Battenberg. Pruncul a fost botezat în tiy ortodox cu numelea ”Philippos”. Abia doi ani mai târziu, când Grecia a adoptat calendarul gregorian, data nașterii a fost schimbată la 10 iunie, care este ziua oficială a lui Filip”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel