CNAIR are un nou director general interimar
Autor: Matei Ion
Data actualizării:
Data publicării:
CNAIR are un nou director interimar
CNAIR are un nou director interimar
Fostul director al Direcţiei Reglementări Tehnice şi Autorizaţii de Construire din Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC), Mariana Ioniţă, a fost numită director general interimar al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), se arată într-un comunicaal instituţiei.

"Consiliul de Administraţie al CNAIR S.A. a desemnat-o astăzi, 25.02.2020, în funcţia de director general provizoriu al companiei, pe o perioadă de 4 luni începând cu data de 26.02.2020, pe Mariana Ioniţă, care deţinea funcţia de Director Direcţia Reglementări Tehnice şi Autorizaţii de Construire în cadrul Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor", notează sursa citată.

Citește și Centura București Nord. CNAIR a primit 12 oferte pentru proiectare şi execuţie

Mariana Ioniţă este de profesie inginer constructor, absolventă a Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti şi are o vastă experienţă în dezvoltare politicilor publice şi al managementului programelor naţionale din domeniul infrastructurii şi al transporturilor.

Ioniţă l-a înlocuit în funcţia de director general al CNAIR pe Sorin Scarlat, care a ocupat acest post din data de 10 iulie 2019. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...


pixel