CNAIR are un nou director general. Cine este
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Un nou început pentru companie
Un nou început pentru companie
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) confirmă miercuri seara numirea lui Sorin Scarlat în funcţia de director general al companiei. 

"Consiliul de Administraţie al CNAIR SA l-a desemnat astăzi, 10.07.2019, în funcţia de director general interimar al companiei pe Sorin Scarlat, care până acum a ocupat funcţia de director general adjunct al Direcţiei Dezvoltare Infrastructură Rutieră", se precizează într-un comunicat. 

Sorin Scarlat este de profesie inginer constructor, specializat în construcţia de drumuri, poduri şi căi ferate. Potrivit CNAIR, acesta a absolvit Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti în anul 2004 şi de atunci a lucrat în domeniul construcţiei de drumuri, poduri şi autostrăzi atât în mediul privat cât şi în cel public. Sorin Scarlat l-a înlocuit în funcţia de director general al CNAIR SA pe Narcis Neaga.

Citește și Premierul Dăncilă cere demisa șefului CNAIR. Ce i se reproșează

Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat luni ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcţia de director general interimar al CNAIR, acuzând întârzieri nejustificate şi un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel