Cercetătorii chinezi susțin că pot OPRI PANDEMIA! Fără vaccin
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Cercetătorii americani au DESCOPERIT virus "viabil" în aer la 5 metri de un pacient
Cercetătorii americani au DESCOPERIT virus "viabil" în aer la 5 metri de un pacient
Aproximativ 100 de laboratoare din întreaga lume s-au înscris într-o adevărată cursă nebună pentru găsirea și producerea unui vaccin eficace împotriva noului coronavirus. Informații despre evoluția diferitelor studii, despre rezultatelor numeroaselor teste aflate în curs de derulare, pe animale sau om, despre tot felul de descoperiri menite să-i ajute pe oamenii de știință să urgenteze eforturile lor de aflare a unui leac care să-i vină de hac noului virus, se succes cu repeziciune. În toate această nebunie, specialiștii chinezi anunță că au pus deja la punct un tratament capabil să oprească pandemia. 

Dar nu, nu este vaccin. Este un medicament testat acum la prestigioasa Universitate din Beijing (Beida) și care, potrivit experților chinezi, are nu numai darul de a grăbi procesul de vindecare a bolnavilor de covid-19, dar să și ofere o imunitate temporară împotriva maladiei.

Într-un interviu acordat presei, directorul Centrului de inovații avansate al Beida, Sunney Xie, a precizată că medicamentul lor folosește anticorpi de neutralizare, pe care echipa lui i-a prelevat din sângele a 60 de pacienți vindecați. Expertul chinez a menționat că, în prezent, preparatul realizat de ei dă rezultate excelente în faza de testare pe animale.

”După ce am injectat anticorpi în soarecii infectații, în termen de cinci zile, încărcătura lor virală s-a redus de 2500 de ori”, a detaliat Xie, menționând că dacă tratamentul se aplică înainte de infectare, șoarecii au rămas sănătoși.

Citește și Americanii au făcut DESCOPERIREA. Virusul, scos din organism

Sunney Xie a adăugat, de asemenea, că testele clinice ale medicamentului se vor desfășura în Australia și în alte țări și că ar urma să fie gata până la sfârșitul acestui an. ”Sperăm și crdem că anticorpii de neutralizare pot deveni un medicament specializat care va opri pandemia”, a ținut să precizeze omul de știință chinez.

Declarațiile sale vine la numai câteva zile după ce compania Sorrento Therapeutics, cu sediul în California, a anunțat, la rândul ei, că specialiștii ei au descoperit un anticorp în stare să blochete în totalitate noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...

Miliardarul care râvnește la Royal Mail, Poșta britanică

Este vorba de miliardarul ceh Daniel Kretinsky care a...


pixel