CEC Bank: Clienţii în vârstă de peste 60 de ani vor avea prioritate
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
CEC Bank
CEC Bank
Clienţii în vârstă de peste 60 de ani vor avea prioritate, în intervalul orar 11:00-13:00, la realizarea operaţiunilor bancare atât la ghişee, cât şi la ATM-uri, în linie cu prevederile Ordonanţelor Militare.

"Vom asigura un nivel ridicat al disponibilităţii reţelei teritoriale CEC Bank, inclusiv un număr de 250 unităţi din mediul urban mic şi rural care vor fi operaţionale în perioada 8-14 aprilie a.c., astfel încât cei peste 400.000 de clienţi care îşi încasează pensiile prin CEC Bank să poată avea acces la disponibilităţi în numerar", a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte - director general al CEC Bank, potrivit unui comunicat al băncii transmis luni Agerpres.

CEC Bank, măsuri speciale pentru a facilita plata pensiilor

Potrivit băncii, la nivelul unităţilor au fost implementate o serie de măsuri pentru protecţia angajaţilor şi a publicului care includ: igienizarea zilnică a spaţiilor de lucru, distribuirea de materiale sanitare şi materiale de protecţie pentru personalul care lucrează cu publicul şi disponibilitatea dezinfectanţilor de mâini pentru clienţi, la intrarea în orice unitate a băncii.

Totodată, numărul de persoane prezente simultan în cadrul unei unităţi a fost limitat, astfel încât să se păstreze limita de siguranţă de 1,5 metri.

CEC Bank va asigura plata rapidă a pensiilor în conturile clienţilor, având în vedere starea de urgenţă şi apropierea sărbătorilor pascale. Banca va demara transferul către conturile clienţilor imediat după încasarea sumelor aferente pensiilor de la Casele Judeţene de Pensii.

CEC Bank este unul dintre cei mai importanţi plătitori de pensii la nivel naţional, cu peste 400.000 de astfel de clienţi. Banca este prezentă în 781 de localităţi, din care peste 60% în mediul rural. CEC Bank are cea mai extinsă reţea teritorială, cu 1.024 de unităţi şi 1.222 de ATM-uri la sfârşitul lui 2019. Banca are în prezent peste 2 milioane de clienţi, cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de 29,3 miliarde lei, la sfârşitul anului 2018. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Bugetele C.E. Oltenia, Romarm şi IOR, aprobate de Guvern

Decizii importante ale Guvernului României, în şedinţa...

Zara, sursă de inspiraţie pentru cei de la H&M

Noua conducere a H&M se inspiră din strategia...

OUG pentru scăderea prețului gazelor naturale

Guvernul României a adoptat o nouă Ordonanță de Urgență...

Ajutoare de urgenţă acordate de Guvern

Pe agenda şedinţei de Guvern de joi se află şi o...

ALROSA a vândut o parte din diamantele sale statului rus

Acțiunile ALROSA au crescut pe fondul informației că...

Rheinmetall, investiție 63 de milioane de euro în Ungaria

Kristóf Szalay-Bobrovniczky, ministrul Apărării din...

Prețul unei clasice genți Chanel a spart pragul de 10.000 €

O geantă clasică a casei de modă Chanel, un model cu...

Moderna primește 750 milioane de dolari de la Blackstone

Moderna a anunțat că divizia ”Știința vieții” de la...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel