CEC Bank are un nou director general și preşedinte al Comitetului de Direcţie
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
CEC Bank / Foto: Oana Pavelescu
CEC Bank / Foto: Oana Pavelescu
Bogdan Constantin Neacşu urmează să ocupe funcţia de director general şi preşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank, a anunţat banca, joi, într-un comunicat de presă.

Potrivit anunţului, în urma finalizării procesului de nominalizare de către Adunarea Generală a Acţionarilor CEC Bank SA şi a aprobării de către Banca Naţională a României, proces demarat în luna iulie a anului curent, componenţa echipei de conducere a băncii este următoarea: Bogdan Constantin Neacşu - director general - preşedinte al Comitetului de Direcţie; Mihaela Lucica Popa - director - prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie; Mirela Iovu - director - vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie.

"Sunt profund onorat de încrederea cu care am fost investit de Acţionarul Băncii şi sunt convins că, în acest an cu semnificaţii istorice, vom reuşi să continuăm povestea scrisă cu succes pe parcursul a 155 de ani. Suntem cea mai mare bancă românească cu capital integral de stat, cu cea mai extinsă reţea teritorială, iar rolul nostru trebuie să transceadă acum spre cel de prim susţinător al economiei româneşti. Vom continua să susţinem cu precădere IMM-urile şi agricultura, acordând o atenţie deosebită şi relaţiei cu populaţia României', a declarat Bogdan Constantin Neacşu.

Capitalizarea CEC Bank. Comisia Europeană nu a luat încă o decizie

În luna august a acestui an, Laurenţiu Mitrache a plecat de la conducerea CEC Bank din motive personale, iar atribuţiile sale au fost preluate de către Bogdan Constantin Neacşu, au declarat la acea dată pentru AGERPRES, reprezentanţii băncii.

"CEC Bank confirmă încetarea mandatului domnului Laurenţiu Gabriel Mitrache, director general - preşedinte al Comitetului de Direcţie al Băncii. Încetarea mandatului va fi efectivă din data de 12 august 2019, are la bază motive personale şi survine ca urmare a solicitării domnului Mitrache. Atribuţiile vor fi preluate de către domnul Bogdan Constantin Neacşu, în prezent director - prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie al Băncii, după finalizarea demersurilor de autorizare la Banca Naţională a României",afirmau sursele citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Producţia de cărbune a României continuă să scadă

Institutul Naţional de Statistică a publicat o analiză...

Schimbări la vârful Allianz-Țiriac Pensii Private

Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă...

Revolut face angajări în România

Compania Revolut angajează la nivel global, inclusiv în România.

Preţul cafelei nu va scădea prea curând. Care sunt motivele

Veşti proaste pentru iubitorii cafelei.

Valoarea acordului Aramco - FIFA, pusă la secret

FIFA a anunţat acordul global cu Aramco.

Programul magazinelor Carrefour de 1 Mai şi Paşte 2024

Programul magazinelor Carrefour în perioada...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel