Cea mai nouă preocupare a lui Trump, cum trag americanii apa la closet
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Donald Trump
Donald Trump
Cea mai nouă preocupare a lui Donald Trump este legată de toaletele americanilor și cum se trage apa la closete, relatează Bloomberg .

Președintele a declarat vineri că a ordonat o revizuire federală a standardelor de eficiență a apei în instalațiile din băi și s-a plâns că oamenii trag apa la toaletă de 10 sau 15 ori în loc să o facă o singură dată, în locuințele în care presiunea apei este una redusă.

”Practic nu te poți spăla pe mâini. Prin robinet curge atât de puțină apă încât durează o veșnicie și până la urmă consumul este același”, a mai spus liderul de la Casa Albă.

Donald Trump, convins că nu va fi destituit

Trump, în pofida faptului să afirmă că susține reglementările privind protecția mediului impuse de administrația Obama, criticii săi spun că a slăbit reglementările destinate combaterii schimbărilor climatice, conservării resurselor și promovării aerului curat și a apei.

În timp ce președintele spune că Agenția pentru Protecția Mediului impune standardele „la sugestia mea”, o revizuire a programului WaterSense a fost mandatată în conformitate cu legislația din 2018 adoptată de Congres, care spune că agenția ar trebui să analizeze orice reglementări adoptate înainte de 2012. Aceasta înseamnă Guvernul este obligat să revizuiască specificațiile pentru toaletele de tip rezervor, robinetele de toaletă și accesoriile de la robinet, capetele de duș, pisoarele și sistemele de control al irigațiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel