Ce o să se întâmple CURÂND cu întreaga OMENIRE
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Ce o să se întâmple CURÂND cu întreaga OMENIRE
Ce o să se întâmple CURÂND cu întreaga OMENIRE
Oamenii de știință ai Institutului de Tehnologie din Massachusetts spun că arahnidele folosesc vibrații pe rețelele lor pentru a simți lumea din jurul lor și traduc structurile mătăsoase în sunet.

Oamenii ar putea vorbi în curând cu păianjenii prin „muzica” pânzelor lor. Cercetătorii au spus că arahnidele folosesc vibrații pe rețelele lor pentru a simți lumea din jurul lor.

Acum au tradus structura pânzelor de păianjeni în muzică în speranța că proiectul lor ar putea duce la comunicarea interspecie. Studiul lor ar putea contribui, de asemenea, la construirea imprimantelor 3D care fac microelectronică complexă.

Cercetătorii care încearcă să înțeleagă lumea misterioasă a păianjenilor au scanat și adaptat pânzele în muzică prin alocarea de note fiecărui fir.

Acest lucru, spun ei, le-ar putea oferi noi modalități valoroase de a privi în alte domenii de cercetare.

Dr. Markus Buehler, cercetător iubitor de muzică de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), care a condus ciudatele cercetări, a declarat: „Păianjenul trăiește într-un mediu cu corzi vibrante. Nu văd prea bine, așa că simt lumea prin vibrații, care au frecvențe diferite."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel