Calea grea și calea ușoară. Cum te ajută numerologia să alegi corect. Astrolog Nicoleta Ghiriș explică
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Ce înseamnă fiecare număr în parte
Ce înseamnă fiecare număr în parte
Astrolog Nicoleta Ghiriș a explicat, pentru Interviurile Spectacola, cum te ajută numerologia să alegi corect calea grea sau calea ușoară.

La fiecare număr exisă o cale ușoară și o cale grea de urmat. Deci, este bine să urmezi calea grea, decât pe cea ușoară. Calea grea te aduce către evoluție, nu calea cea mai ușoară. Întotdeauna banii câștigați mai greu sunt mult mai prețuiți decât banii câștigați mai ușor.

Numărul 1 este asociat Soarelui, de aceea acest nativ este ca un lider înnăscut, este puternic, ambițios, activ. Calea grea presupune ambiție și impulsivitate controlată. Calea ușoară presupune că acest nativ s-ar putea să adopte puterea prin tirania, să fie un dictator, fiind adesea nemilos și încăpățânat, egoist, critic excesiv, iar cariera va primi un loc fruntaș în viața lui, nu va depinde de nimeni, dar celelalte planuri vor avea de suferit.

Numărul 2 este asociat în astrologie Lunii. Acești nativi sunt oameni pașnici, pasivi, adesea au înclinații artistice. Ei se gândesc mai mult decât acționează, dar colaborează bine și sunt foarte inventivi, au farmec, intuiție sunt toleranți , sociabili. Calea grea este cea prin care ei își folosesc diplomația și acționează cu încredere în forțele proprii. Nu au nevoie de aprobarea altor personae, deci trebuie să aibă încredere în ei. Cei care adoptă calea ușoară vor avea tendința să fie vicleni, să fie schimbători, depresivi, hipersensibili, bănuitori, indeciși.

Numărul 3 este asociat planetei Jupiter. Acești nativi sunt energici, talentați, amabili, creativi. Sunt independenți și dornici să dețină controlul. Calea grea este descrisă de modul în care își folosesc energia și contrlul în realizarea țelurilor lor. Calea ușoară adoptată poate fi cea în care își impun celorlalți părerile lor, manifestă neatenție pentru lumea înconjurătoare, pot fi oameni mincinoși, vanitoși.

Numărul 4 este asociat planetei Uranus. La umărul patru să luăm în considerare un pătrat și cum fiecare latură poate să vadă cealaltă latură, așa și noi ne putem da seama ce se întâmplă cu acești oameni, în sensul că, o să manifeste întotdeauna un punct de vedere opus și se aruncă astfel în sfera rebelilor și a nonconformiștilor...

Citește în continuare pe Spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel