Urmărește dezbaterea live

Cadoul prețios păstrat în secret de Jennifer Lopez timp de 19 ani
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Nimeni nu l-a mai zărit de atunci
Nimeni nu l-a mai zărit de atunci
S-a numărat printre cele mai frumoase, mai celebre, mediatizate, admirate și invidiate cupluri de la Hollywood. Tineri, superbi, talentați, ambițioși. Și îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Au fost împreună doi ani și s-au aflat la un pas de a-și uni destinele. Dar au renunțat, apucând fiecare pe alt drum. După 20 de ani, Ben Affleck și Jennifer Lopez pare că s-a regăsit.

A fost, poate, una dintre surprizele cele mai savurate de marele public: Ben Affleck și Jennifer Lopez împreună prin Europa. Cei doi au format un cuplu la începutul anilor 2000.

După despărțirea, anticipată, probabil, doar de rău voitori, Ben și Jlo au avut și alte relații, s-au căsătorit cu alte persoane, au devenit părinți. Acum, din nou liberi, par mai îndrăgostiți ca niciodată. 

Bine, bine, povestea asta se știe deja, dar despre ce cadou este vorba? Internauții au fost cei care au descoperit, într-una dintre fotografiile postate de Jennifer Lopez pe Instagram, o brățară aparte purtată de cântăreață.

Imaginea a fost surprinsă pe un iaht în timpul vacanței petrecute de cei doi în Italia. Este exact brățara realizată de Harry Winton și oferită de Ben Affleck iubitei sale în 2002.  Altfel spus, Jennifer Lopez a păstrat bijuteria 19 ani.

Citește și Vrăjitoarea de pe Wall Street. A devenit cea mai bogată din lume

Și se pare că în tot acest timp, nu a purtat-o. Oricum, nu în văzul lumii. Acum, au văzut-o toți. Greu de spus ce se va întâmpla în continuare. Un lucru este însă cert: în călătoria lor prin Europa, mai întâi în sudul Franței, apoi în Italia, pe Insula Capri, Ben și Jlo păreau la fel de îndrăgostiți ca în urmă cu 20 de ani. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...


pixel