Averea ascunsă a lui Pablo Escobar, descoperită de un nepot al narcotraficantului
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Nepotul lui Pablo Escobar a descoperit o comoara ascunsă de unchiul său
Nepotul lui Pablo Escobar a descoperit o comoara ascunsă de unchiul său
Un nepot al defunctului traficant de droguri columbian Pablo Escobar a descoperit o ascunzătoare a acestuia în care erau încă depozitate 18 milioane de dolari, a informat miercuri publicatia Red Mas Noticias.

Nicolas Escobar, nepot al lui Pablo Escobar, a declarat presei că ascunzătoarea se afla în casa lui din Medellin, orașul emblematic al lui Pablo Escobar, unde își avea sediul celebrul traficant de droguri.

Nepotul susține că în timpul unei vizite și-a dat seama că ceva era ascuns în anumite locuri ale casei, apoi a descoperit o pungă de plastic. Aceasta conținea bancnote vechi de zeci de ani, unele dintre ele într-o stare de degradare atât de avansată încât nu mai puteau fi folosite.

Ascunzătoarea mai conținea în continuare o pepită de aur, aparate de radio, aparate de înregistrat, o mașină de scris, stilou și o cameră foto cu film care nu era încă developat.

Citește și: Fostă ascuzătoare a lui Pablo Escobar, transformată în hotel de 5 stele FOTO

Zvonurile despre ascunzătorile lui Pablo Escobar continuă să circule în Medellin, al doilea oraș al țării. Nicolas Escobar, care se simte mândru că este legat de traficantul de droguri, spune că a găsit mai multe astfel de locuri.

Pablo Escobar a purtat un război nemilos împotriva statului columbian pentru a evita extrădarea sa în Statele Unite, marcat atentate cu mașini capcană, precum și răpirea și asasinarea politicienilor, jurnaliștilor și judecătorilor. Narcotraficantului i se atribuie aproape 6.000 de crime.

Acest baron al cocainei a fost ucis de poliție pe 2 decembrie 1993 în Medellin, un oraș columbian care rămâne marcat de acest trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel