Autobuze electrice pentru București. Primăria anulează licitația
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Greva STB continuă parțial
Greva STB continuă parțial
Primăria Capitalei a anulat licitația de achiziționare a 100 de autobuze electrice deoarece ofertele depuse au fost inacceptabile sau neconforme, potrivit platformei SEAP. Valoarea proiectului era de peste 200 de milioane de lei.

Potrivit anunțului, valoarea proiectului era de peste 200 de milioane de lei (219.571.200,00 RON). Ofertanții sunt, potrivit SEAP, un importator de autovehicule, și asocierea Bozankaya-Sileo (Turcia-Germania). Licitația a fost anulată deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile sau neconforme, arată SEAP.

Potrivit oficialilor din Primăria Municipiului București, procedura privind „Achiziționarea a 100 autobuze electrice˝ a fost anulată în SEAP deoarece ofertele depuse de cei doi ofertanți au fost declarate de comisia de evaluare ca fiind neconforme și inacceptabile, scrie Mediafax.

Astfel, arată sursa menționată, oferta depusă de Bozankaya Otomotiv Mak. Iml. Ith. Ve Ihr. A.Ș. a fost considerată inacceptabilă pentru că a prețul a depășit valoarea estimată înainte de iniţierea procedurii de atribuire.

Citește și Cea mai mare sticlă de whisky ''single malt'' este scoasă la licitație

În cazul celei de-a doua firme concurente, New Kopel Car Import, Municipalitatea a respins oferta pentru că „nu satisface în mod corespunzător cerinţele caietului de sarcini˝, respectiv avea răspunsuri neconcludente la solicitările de clarificări.

Cele 100 de autobuze electrice care ar fi trebuit achiziționate erau programate să fie repartizate astfel: 29 - pe traseele 312, 313, 368 şi 385;13 - pe traseele 137,138; 33 - pe traseele 173, 311, 336, 381, 601; 25 - pe traseele 300, 330 şi 335.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel