Audi a început producția primelor vehicule hibride în Ungaria
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Audi Hungaria
Audi Hungaria
Audi Hungaria a început producţia în serie a modelelor Q3 şi Q3 Sportback mild hybrid (MHEV, Mild Hybrid Electric Vehicles), se arată într-un comunicat citat de agenția ungară de presă MTI.

Potrivit comunicatului, modelele Q3 sunt primele maşini hibride ale Audi Hungaria. Compania a pregătit linia de montaj şi angajaţii săi pentru producţia lor în serie.

Alfons Dintner, preşedintele Consiliului de administraţie al Audi Hungaria Zrt., declară în comunicat că era electrică a ajuns în fiecare domeniu la Audi Hungaria. Acesta a adăugat că, după realizarea motorului, şi producţia de vehicule a fost, de asemenea, electrificată. Modelele Q3 şi Q3 Sportback, cu tehnologie MHEV, scriu istorie fiind primele maşini electrice fabricate în Ungaria.

Audi Hungaria Zrt., cu sediul în Győr, este membru al grupului Audi şi cel mai important furnizor de motoare al concernelor Audi şi Volkswagen. În Győr sunt fabricate modelele Audi TT Coupé şi TT Roadster, A3 Cabriolet, precum şi Audi Q3 şi Audi Q3 Sportback.

Începând cu 2006, compania ungară furnizează o serie de piese de caroserie din aluminiu pentru diverse mărci ale concernului Volkswagen. Audi Hungaria este una din companiile cu cele mai mari vânzări din Ungaria şi una dintre cele mai mari exportatori din această ţară.

În 2018, veniturile Audi Hungaria au fost de 2307 miliarde de forinţi (6,97 miliarde de euro). Compania are la această oră peste 13.000 de angajaţi în Győr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel