Atenție la PLĂȚILE online! Elena Cristian: M-a înspăimântat
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Elena Cristian
Elena Cristian
Încurcate sunt căile plăților online, aș spune. Pentru că, deși în ultimii ani, tranzacțiile online sunt tot mai sigure, există și situații în care te poți trezi cu bani luați de pe card, fără să fi autorizat asta. Și evident, fără să fi făcut vreo comandă.

"Eu îmi consult zilnic istoricul tranzacțiilor cu cardul. Deh, deformație profesională. Vreau să știu din mai multe surse că am cheltuit banii. Ieri, observ eu că am făcut o plată către o companie de la care eu, cu siguranță, nu comandasem nimic. Și nici nu autorizasem vreo plată. Era aceeași din decembrie, aceeași sumă. Sigur că nu am putut să nu mă întreb dacă nu cumva era scris ceva pe acolo cu litere mici, poate nu am citit eu tot atunci și am autorizat ceva. Și chiar dacă ar fi fost așa, efectuarea unei plăți cu cardul de credit trebuie autorizată de fiecare dată.", a declarat Elena Cristian.

"Am sunat astăzi la 9.00 la bancă și am avut norocul să-mi răspundă șeful agenției unde am conturile, care mi-a spus ceva ce m-a înspăimântat.", a susținut jurnalista.

Citește continuarea pe DCNews: EXCLUSIV  Atenție la BANII de pe CARD! Elena Cristian: ”Mi-au luat banii, fără a face vreo comandă”. Răspunsul incredibil al băncii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel