Urmărește dezbaterea live

ASF a aplicat sancțiuni mai multor companii. Cauze
Autor: Matei Ion
Data publicării:
ASF
ASF
Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a decis miercuri sancţionarea cu avertisment scris a societăţilor Grawe România Asigurare, Omniasig VIG şi Groupama Asigurări, ca urmare a derulării controlului periodic, pentru nerespectarea unor obligaţii privind procedura instrumentării şi lichidării daunelor, se menţionează într-un comunicat remis de ASF.

De asemenea, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a mai decis sancţionarea societăţii de servicii de investiţii financiare Share Invest cu avertisment şi suspendarea autorizaţiei de funcţionare pe o perioadă de 90 de zile de la data comunicării actului individual de sancţionare.

Companiile de brokeraj Auto Marcu's Broker de Asigurare, Bono Broker de Asigurare Reasigurare, S.I.R. International Services Broker de Asigurare - Reasigurare şi WVP RO - Broker de Asigurare au fost sancţionate cu retragerea autorizaţiei de funcţionare şi cu radierea din secţiunea I şi trecerea în secţiunea II din Registrul intermediarilor principali, deoarece nu au respectat prevederile deciziilor emise de ASF, potrivit comunicatului instituţiei.

ASF are un nou președinte al Consiliului de Administrație


Autoritatea de Supraveghere Financiară a mai hotărât retragerea, la cerere, a autorizaţiei de funcţionare a societăţii MBA Training&Marketing, în calitate de furnizor de programe de pregătire profesională, precum şi radierea acesteia din Registrul furnizorilor.

Pe de altă parte, Consiliul ASF a autorizat miercuri numirea lui Goia Gabriel şi a lui Dănilă Robert Iulian în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie al SSIF BRK Financial Group şi numirea Corinei Elena Stoica în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere al OTP Asset Management Romania SAI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...


pixel