Apare un nou serviciu de transfer instant al banilor pe card
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Netopia Payments, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, în parteneriat cu Alpha Bank Romania, anunţă lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani
Netopia Payments, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, în parteneriat cu Alpha Bank Romania, anunţă lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani
Netopia Payments, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, în parteneriat cu Alpha Bank Romania, anunţă lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani şi oferă Viva Credit posibilitatea de a trimite credite direct pe cardul bancar,potrivit unui comunicat al companiei. 

"Ne dorim să aducem întotdeauna servicii inovatoare atât pentru partenerii noştri, cât şi pentru clienţii acestora, care să soluţioneze eficient nevoile lor. Prin noua opţiune de trimitere instant a banilor pentru clienţii Viva Credit, dezvoltată împreună cu Alpha Bank România, oferim un proces simplu, rapid şi automatizat prin care aceştia pot accesa rapid credite direct pe cardul bancar oricând au nevoie. Ne propunem ca această soluţie să fie adoptată de câţi mai mulţi dintre partenerii noştri, prin care vor putea inclusiv să restituie instant clienţilor contravaloarea produselor în cazul retururilor", declară Antonio Eram, CEO & Founder Netopia Payments.

Ceasul inteligent îți deschide turnichetul la metrou

Viva Credit este primul comerciant care utilizează această opţiune de transfer de la Netopia Payments, pentru a oferi credite instant clienţilor săi. Semnarea acordului pentru credit se desfăşoară online, prin completarea unui formular de către client, iar întregul proces de finanţare este automatizat. Verificările se realizează printr-un API, iar banii sunt trimişi instant pe cardul clientului.

"În urmă cu 9 ani am acordat primul credit online şi am deschis o piaţă nouă în România. Am continuat să inovăm şi să setăm noi standarde care, ulterior, au fost adoptate de întreagă industrie de creditare online din ţara noastră. Facem tot ce este necesar pentru a-i face viaţa mai uşoară clientului nostru. Într-o lume tot mai dinamică, oamenii au nevoie de bani cât mai rapid, iar parteneriatul cu Netopia şi Alpha Bank ne permite să transferăm instant sumele de bani solicitate de aceştia, direct pe card, indiferent de ora sau ziua din săptămâna", declară Ionuţ Stan, Director Viva Credit IFN SA.

Serviciul de transfer de bani rapid al unei finanţări în cardul indicat de client este dezvoltat de către Netopia Payments, şi implementat în parteneriat cu Alpha Bank Romania, utilizând soluţiile Mastercard Send şi VISA Direct.

Potrivit Netopia, serviciul este funcţional pentru orice industrie şi poate fi folosit inclusiv pentru restituirea automată a contravalorii produselor către clienţii magazinelor online, în cazul retururilor, direct pe cardul salvat în contul înregistrat pe site-ul comerciantului.

"Posibilitatea de a transfera instant fondurile către beneficiar începe să devină o aşteptare standard a clienţilor din România. Alpha Bank Romania susţine disponibilitatea acestor servicii în diferite scenarii de utilizare din retail, asigurări şi chiar pentru alte instituţii financiare. Prin lansarea acestui serviciu inovator în parteneriat cu Netopia am eficientizat experienţa de plată Viva Credit printr-un proces automatizat, rapid şi cu o valoarea adăugată semnificativă pentru client", a declarat Cristian Dragoş, Vice-Preşedinte Executiv Retail în cadrul Alpha Bank Romania SA.

Netopia Payments este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. În prezent, peste 8.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile Netopia: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

Prezentă pe piaţa din România din anul 2011, Viva Credit IFN este prima companie din România specializată în credite până la salariu - împrumuturi rapide, oferite exclusiv online.

Alpha Bank Romania, membră a Alpha Bank Group, este o instituţie financiară de top, cu o istorie de peste 25 de ani în România. Banca oferă o gamă diversă şi modernă de servicii şi produse, atât pentru segmentul de piaţă dedicat persoanelor fizice, cât şi pentru sectorul IMM şi corporate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel