Apare o nouă TELEVIZIUNE. Planuri amânate de coronavirus
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Este prima dintr-o serie de trei
Este prima dintr-o serie de trei
Nu este un proiect de ultimă oră. Numai că planurile inițiale au fost date peste cap de pandemia de coronavirus care a dat tuturor viața peste cap timp de mai bine de două luni. Odată cu ieșirea din starea de urgență și pe măsura adoptării măsurilor de relaxare, sunt reluate și proiectele temporar abandonate.

Potrivit site-ului Paginademedia.ro noua televiziune, una de știri, va fi lansată chiar în luna iunie. Este vorba despre un proiect al fostului șef de la Pro TV, Adrian Sârbu. 

Anul trecut, Adrian Sârbu a obținut licențe pentru trei televiziuni. Una de știri, alta de business și încă una de divertisment. Răspândirea noului coronavirus și intrarea României în stare de urgență a determinat amânarea celor trei proiecte. Acum, Aleph News va începe să emită în iunie. 

”Sunt niște canale care exprimă interese pentru un public pe care noi vrem să-l atingem. Un public cu un venit peste mediu și cu educație superioară care nu-și găsește astăzi locul în televiziunea de cablu”, declara, anul trecut, Adrian Sârbu, explicând, în fața Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), care este rostul proiectului său. 

Citește și Televiziune intrată în faliment. Pe ecran apare mira

Aceste trei canale, continua el cu același prilej, ”sunt prima parte dintr-un grup de cinci canale pe care vrem să le lansăm. Mai avem în plan unul de educație și altul de lifestyle, tot sub această umbrelă, Aleph. Aleph va fi, după lansarea canelelor, o platformă gen Netflix, în care conținutul tuturor canalelor va fi integrat și evident ea va fi operată din punct de vedere business după modelul platformelor tip VOD.

Inițial, vom pleca cu canale separate, pe cablu, satelit și online și ulterior programele vor fi adunate în acest cloud pe care l-am numit Aleph. Principala noastră preocupare este și va fi concentrarea pe programele proprii”, a arătat Sârbu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Bugetele C.E. Oltenia, Romarm şi IOR, aprobate de Guvern

Decizii importante ale Guvernului României, în şedinţa...

Zara, sursă de inspiraţie pentru cei de la H&M

Noua conducere a H&M se inspiră din strategia...

OUG pentru scăderea prețului gazelor naturale

Guvernul României a adoptat o nouă Ordonanță de Urgență...

Ajutoare de urgenţă acordate de Guvern

Pe agenda şedinţei de Guvern de joi se află şi o...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel