Agenții Scotland Yard sunt furioși. Ce fac Harry și Meghan
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Printul Harry a stârnit furie când a afirmat că această criză de Covid-19 din Marea Britanie nu este la fel de rea precum se spune publicului.
Printul Harry a stârnit furie când a afirmat că această criză de Covid-19 din Marea Britanie nu este la fel de rea precum se spune publicului.
Comportamentul ducelui și a ducesei de Sussex nu întrunește aprobare unanimă. Potrivit informațiilor furnizate de surse canadiene, agenții Scotland Yard, care se ocupă de securitatea prințului Harry și a soției lui, Meghan Markle, s-au plâns de atitudinea celor doi. 

Care este motivul nemulțumirii lor? Angajații Scotland Yard susțin că, pe lângă atribuțiile obișnuite, Harry și Meghan îi obligă să se ocupe de treburi casnice, dintre cele mai felurite. Mai mult, cei doi îi tratează ca pe niște servitori, susține cotidianul britanic Daily Mail.

”S-a constatat, printre altele, că unii dintre ei sunt trimiși să cumpere mâncare din magazine cu produse organice, dar și din restaurantele de tip fast-food Tim Hortons”, a declarat unul dintre interlocutorii publicației britanice.

”Este ceva foarte periculos. Gândiți-vă că, în timp ce ei comandă de mâncare sau se ocupă de altceva, s-ar întâmpla ceva rău. Cine va răspunde, care vor fi consecințele”, a adăugat altă sursă. De precizat că, de fiecare dată când Harry, Meghan și fiul lor, Archie, ies din casă sunt însoțiți de patru gărzi de corp.

Citește și Horoscopul chinezesc. Bine pentru Trump, rău pentru Harry și Meghan

Potrivit estimărilor, protecția ducelui și a ducesei de Sussex costă anual între trei și șase milioane de lire sterline, bani care, potrivit Daily Mail, provin din impozitele plătite de contribuabilii britanici și canadieni. Cei doi beneficiază de serviciilor unei echipe formată din 15 angajați ai serviciilor de securitate ale celor două țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Obligații noi pentru bănci față de clienții cu credite

Într-o mișcare care ar putea aduce un val de alinare...

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

Tesla propune o nouă mașină-minune. Cât mai repede posibil

Și ce dacă rezultatele financiare pe primul trimestru al...

Boeing va plăti în avans pentru a-și menține producția

Producătorul american de avioane Boeing va plăti un...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel